2003 Hulk

M-am apucat sa vad cam toate filmele Marvel, ma rog, cele care mi-au scapat in principiu din cauza Deadpool si X-Men. Ele m-au atras inapoi spre acest gen de filme. Nu regret nimic.

Urmatorul pe lista, a fost Hulk. Nu-mi place neaparat actorul care l-a jucat (imi scapa numele) insa filmul a fost destul de bun, i-as da un 7.

In fine, un tanar cercetator in cadrul armatei face niste experimente pe el, pentru ca armata ii interzice sa le continuie. Ii transmite astfel fiului mai mult material genetic decat ar fi vrut de fapt. Intervine decesul, mai mult sau mai putin real si copilul se trezeste singur intr-o lume mare. Devine la randul sau cercetator si si-o arde la fel de periculos ca taica-su. Asta nu prea ii face bine la sanatate si il face sa se… Schimbe.

Destul de bun scenariu si destul de ok efectele pentru acei ani. Mi s-a parut inchegat, cu o poveste buna, ok. Nu mi-a placut sa zicem introducerea, trec vreo 40 de minute pana se transforma.
Mi-a placut mult regia filmului, mai ales scenele filmate de sus, cu fuga peste Marele Canion si lupta cu armata. Da, regie foarte buna.

Mi-a placut si jocul actorilor, destul de bun la general vorbind. Acel general Ross m-a amuzat fiindca mi s-a parut ca seamana cu Dinu Gheorghe de la Rapid. ­čÖé

Ce sa zic, per total ii dau un 7. Filmul este insa mai dramatic si mai psihologic decat alte filme cu super-eroi, mult mai dramatic.

Sursa imagine: impawards.com

2003 Hulk
4.8 (95%) 4 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *