Pareri filme | Nasul, partea a II-a | 1974

Hei there. I am back ca Terminatorul cu un alt clasic in viata. Este vorba despreNasul, partea a II-a cum am zice noi romanii.

The Godfather: Part II
sursa

Despre „Nasul, partea a II-a”

Filmul acesta este si el aproape la fel de bun ca primul. Daca primului ii dau clar un 10, asta ar lua un 9, cam asa. Nu este un film rau, insa pur si simplul nu este la fel de bun ca primul.

Filmul se divide cumva, merge pe doua planuri. Ce se intampla? Pai ne este prezentata in paralel viata lui Vito Corleone, de cand era mic si pana a ajuns mare. De ce a plecat din Sicilia de unde era de loc, cum a plecat, ce a facut in state cand a ajuns etc. Din astea. Cum a ajuns sa se ocupe de chestii mafioate, cum a facut primii bani sa zicem, toate chestiile astea. Joaca magistral Robert De Niro in rolul lui, l-a prins foarte bine.

In paralel, ne este prezentata viata lui Michael Corleone. Ce s-a intamplat cu el dupa ce si-a incheiat conturile cu ucigasii tatalui sau, unde s-a dus, ce a facut etc. Ne este prezentata de asemenea, ascensiunea sa dar si ce a facut pe acolo. De exemplu, cum si-a cunoscut a doua sotie, pe cea din Sicilia.

Este un film bun si acesta insa cum am zis mai sus mi se pare mai slabut un pic ca primul. Parca nu are acelasi vibe, acelasi zvac sa zic asa. Pe langa asta, apreciez procedeele inedite din cinematografie sau din carti insa de data asta… nu prea mi-a placut trecerea. Cumva schimbarea de la Vito la Michael parca te scotea asa din ritm, nu stiu cum sa zic.

Va las insa cu trailerul si va recomand sa-l vedeti, e suficient de smecher.

Pareri filme | Nasul, partea a II-a | 1974
Evalueaza acest articol!

2 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *