(A) 8 motive sa calatoresti cu Viotur

Viata ii impinge uneori pe oameni sa faca diverse lucruri. Unul din ele ar fi sa plece afara, la munca – ma rog, majoritatea. Se pune insa problema cum ajungi acolo. Daca ai plecat cu ganduri necurate, sa te intorci e simplu, iti asigura statul unde te-ai dus transportul, dar la dus cum faci? 🙂

Ca nu esti totusi vreun Brad Pitt in „Seven years in Tibet” sa mergi pe jos si nici vreun Nemo s-o iei inot (daca ai pe unde).

Lasand gluma la o parte ai cam doua variante: cu avionul sau cu autocarul. Ambele variante sunt ok insa prima cel putin de obicei e mai scumpa.

Recomandarea mea este sa calatoresti cu… Viotur.

logo viotur

Ei sunt cei alaturi de care poti calatori in 8 tari cum ar fi, Anglia, Germania, Italia, Franta, Danemarca, Suedia, Austria, Belgia. Iti poti lua simplu de exemplu bilete autocar Romania Anglia prin Viotur  direct de pe site-ul lor.

bannei1

Cum calatoresti?

Foarte bine. 🙂 Eu am auzit de ei de la un prieten ce a plecat acum vreo 6-7 luni in Germania la munca. Era prima data cand se ducea, cu banii statea cam prost etc. Bine, el pur si simplu a plecat de nebun asa. Cum nu stia nici cu ce sa mearga si nu-si permitea nici avionul, s-a gandit sa mearga cu un autocar, microbuz ceva. Asa ca ce a facut omul, a scris pur si simplu pe google „Plecari microbuz Romania – Germania” si a gasit Viotur. Evident, erau mai multe anunturi de genul insa lui i-a placut cel mai mult de ei.

Mi-a povestit mai tarziu, cand s-a intors in tara in vacanta mai multe. L-am intrebat cum pot ajunge cel mai ok in Germania si raspunsul lui a fost simplu: cu transport persoane Germania cu Viotur.

Avantajele calatoriei cu Viotur

L-am rugat sa-mi zica in cateva cuvinte ce ofera firma asta si raspunsul lui a fost:

  • o masa calda la restaurant;
  • un bagaj de 45 de kg;
  • o geanta de mana sau rucsac;
  • reduceri pentru grupuri de persoane;
  • transport cu autocare moderne;
  • soferi experimentati.

Poti ajunge de altfel in o gramada de orase precum: Kiel, Koblenz, Leipzig, Lubeck, Luneburg, Magdeburg, Mainz, Mannheim, Munchen, Munster, Nerderstedt, Neubrandenberg, Nurenberg, Oldenburgo, Osnabruck, Paderborn, Passau, Postdam, Regensburg, Rosenheim, Rostock, Saarbrucken, Schwerin, Stralsund, Straubing, Stuttgard, Trier, Ulm, Waren, Wiesbaden, Wolfsburg, Wurzburg, Zwickau si Koln (sper ca n-am ratat nimic).

De asemenea un alt avantaj este ca „statia” este direct la adresa.

Cu privire la preturi, acestea pornesc de la 110 E, incepand cu acest pret puteti ajunge in oricare din orasele de mai sus.

Sanatate!

(A) 8 motive sa calatoresti cu Viotur
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *