Trailer | Documentar TuPac – iunie 2017

Documentar Tupac

[otw_shortcode_dropcap label=”S” background_color_class=”otw-aqua-background” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color”][/otw_shortcode_dropcap]alutare. Imi face deosebita placere sa scriu articolul de astazi deoarece este despre un documentar Tupac sau un film artistic/documentar Tupac. Daca esti raper aici poti deja sa te entuziasmezi, sper sa-l dea si la noi, cum zicea Dobrescu as vrea sa aud rap-ul cum bubuie in cinema.

In fine, nu este primul documentar Tupac, au mai fost si altele, cred ca prin 2005 a fost lansat primul/sau primele dintre ele. Tupac ramane desigur o figura emblematica pentru hip-hop, fiindca a fost una din emblemele west-coast-ului. A fost si un tip extrem de controversat, a reusit mereu sa fie cumva in antiteza atat prin muzica lui cat si prin atitudine, desigur.

Jumatate din vina lui, jumatate din cauza instantei a fost inchis la un moment si chiar si impuscat. A fost impuscat la un moment dat, au bagat 5 gloante in el, dar a supravietuit. De acolo a inceput si disputa cu Biggie, care probabil le-a adus sfarsitul amandurora. La momentul atentatului asupra sa, Tupac se afla in aceeasi cladire cu Notorius BIG, fiind chemat de acesta. Din cauza asta a crezut el ca a fost planificat totul de BIG si de aici au aparut niste piese legendare.

Tot de aici a inceput si cel mai mare conflict al hip-hop-ului mondial, celebrul razboi West Coast vs East Coast, care cred ca mai continua si astazi dar in alta forma.

In fine, sunt multe de spus despre Tupac si sper ca acest film/documentar Tupac sa aduca lumina in viata lui si oamenii sa-l cunoasca mai bine. Era un performer deosebit fiind unul dintre cei mai buni mc-ii ever, dansator, actor etc. Toate astea fara sa fi facut vreodata cursuri sau ceva, avea un talent nativ.

Cu alte cuvinte, a fost o flacara frumoasa care a ars insa rapid si foarte intens. Sunt curios unde l-au gasit pe actorul ala, mi se pare ca seamana izbitor cu Tupac.

La nivel mondial, va fi lansat pe 12.06.2017, adica in vreo trei saptamani.

Sursa imagine: captura de ecran youtube, trailer oficial film

Trailer | Documentar TuPac – iunie 2017
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *