Get Him to the Greek si Old Blacks Rock & More Festival

Tot zapand pe net zilele astea, am dat de un festival care se apropie cu pasi mari de noi si despre care sincer, nu auzisem pana atunci. Se numeste Old Blacks Rock & More Festival si este un festival dedicat rock-ului dar nu numai.

Dupa cum se vede si pe afis, avem aici trupe consacrate, ca Iris, Vita de Vie, Trooper dar si o surpriza si anume Subcaparti. Surpriza prin prisma genului muzical abordat, nu altfel. Calitativ dar si ca awareness, mi se pare ca sunt si ei cel putin la nivelul celorlate trupe invitate. Evenimenutl va avea loc pe 25 mai, la Arenele Romane, in Bucuresti.

Organizatorii promit vreo 7 ore de muzica, unde orice rocker (dar nu numai) isi poate satisface pofta de muzica. Cam toate trupele invitate au hit-uri sa le zicem care sunt pe toate gusturile. Asa ca Old Blacks Rock & More Festival mie mi se pare ca este un festival cam pentru toti. Nu stiu pe nimeni care sa nu fi ascultat cate ceva de la Iris sau Basul si cu toba mare  de la Vita de Vie samd.

#Get him to the Greek

Cu ocazia acestui festival, mi-am adus aminte de un film foarte misto, pe care l-am revazut recent. Se numeste Get him to the Greek , a aparut in 2010 in regia lui Nicholas Stoller si este o comedie spumoasa ce are in prim-plan muzica.

Are o distributie foarte misto, avem actori precum Russel Brand, Jonah Hill (funny omuletul) sau Rose Byrne. De asemenea, producatorii au mai anturat si niste vedete pe aici, cum ar fi Lars Urlich de la Metallica, Pink, Christina Aguilera, Pharell dar si infamul Puff Daddy sau P. Diddy sau cum naiba si-a mai zis el.

Ca de obicei, nu inteleg ce treaba are el cu artul artistic in sine, pare un soi de Gigi Becalli. Face si actorie cum face si muzica: sters. In cel mai bun caz, joaca corect dar nu e deloc credibil. Ar fi trebuit sa i se potriveasca rolul manusa, pentru ca aici, in film, joaca rolul unui director de casa de discuri, ceva de genul. Fail.

In fine, filmul ne prezinta pe Aaron Green, un tanar angajat chubby al unei case de discuri din USA. Misiunea lui este sa il aduca pe Aldous Snow, un fost superstar rocker cazut in dizgratie, din Londra in State, la un festival rock. Este o reprezentatie ce ar trebui sa ii revitalizeze cariera acestuia si sa fie un succes financiar pentru casa de discuri.

Aaron nu este insa deloc pregatit pentru asa ceva. Habar n-are ce are de facut si nu stie cum sa se comporte cu un superstar. Ca orice artist si asta are niste probleme, este divortat dar isi iubeste fosta sotie inca, este deprimat, dependent de droguri, iarba, alcool si femei. Astea toate ii cam fac viata un chin celui mic al nostru, pentru ca nu este in stare sa se descurce prea bine cu cerintele excentrice ale acestuia.

Va reusi el sa-l aduca la timp si in siguranta? O sa vezi daca vezi filmul si iti recomand s-o faci si apoi sa mergi la festival.

Este o comedie spumoasa ce aduce aminte de celebritatile din lumea rock-lui, cel putin daca vorbim de muzica aia nebuna apreciata de parintii nostri pe vremuri.

 

 

Get Him to the Greek si Old Blacks Rock & More Festival
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *