Incarnate Official Trailer 1 (2016) – Aaron Eckhart

Oh shit, oh shit, ce film! Mama, mama ce film! Aaaaa… imi cer scuze, sunt cumva prea entuziast? Daca da, este de vina doar filmul „Incarnate”. Nu ma mai omor dupa horror-uri de ceva vreme, mai ales daca e vorba despre exorcizari sau ceva de genul. Insa filmul asta… chiar imi doresc sa-l vad.

incarnate film poster 2016
sursa

Date tehnice Incarnate

Filmul o sa apara pe 2 decembrie 2016, adica maine in USA. A fost regizat de Brad Peyton si produs de aceeasi echipa care de exemplu a mai produs „The Purge, The Insidious” etc. A fost scris de Ronnie Christensen si are ca staruri pe Carice van Houten, Aaron Eckhart sau David Mazouz.

Sinopsis Incarnate

Pare smecher rau filmul desi cum am zis la inceput, nu prea mai sunt pasionat de astfel de filme. Mi-au placut rau trailerele, dar hai sa vedem despre ce este vorba.

Pai este vorba despre un copil de 11 ani. In corpul acestuia, se pare ca intre un „arch demon”, un demon stravechi ce evident ca il poseda, si-l face ce vrea cu el. Vin diversi exorcisti, mediumi etc. din astia, insa teapa, nu reusesc sa-l repare pe baiat.

Mai mult, demonul ii cam ajuta sa vada in spatele, rasucindu-le gatul.

Singura scapare se pare ca este un exorcist mai diferit. De ce? Fiindca acesta nu este de fapt un exorcist. El este un om de stiinta care exorcizeaza oamenii din interior, oarecum intr-un mod stiintific. Asemanator ca in Matrix sau ca in Inception, pur si simplu intra in capul oamenilor unde sa da batalia finala.

Se lupta din greu pentru eliminarea acestui demon si ramana de vazut daca a si reusit.

Va las cu traielerele mai jos si cu invitatia de a veni sa-l vedem, mi s-a parut si mi se pare smecher rau, m-a entuziasmat de-a dreptul filmul asta si nu prea a reusit alt film sa faca asta in ultima vreme.

Trailer 1 Incarnate

Trailer 2 Incarnate

Incarnate Official Trailer 1 (2016) – Aaron Eckhart
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *