Pareri filme | Serial | Judex |1917

Salut. Am revenit cu un nou film pentru voi si anume Judex – serial 1917 – creatie a lui Louis Feuillade (regizor). Este un urmas a celorlalte creatii ale acestui regizor si anume „Fantomas” si „Les vampires”.

print screen serial 1917 judex
https://www.youtube.com/watch?v=ZwMvMz9j7hc

Serial 1917

„Judex” a aparut ca un raspuns la critici, pentru ca celelalte seriale de care am amintit mai sus au fost bine-primite de public insa a fost criticata echipa de producere pentru glorificarea sau ma rog, eroizarea infractorilor. Ca atare, a aparut acest „Judex” ce se afla la polul opus pentru ca este un justitiar, un haiduc.

El apare in urma decesului tatalui sau, un bancher celebru ce ajunge insa sa se sinucida dintr-un motiv banal si vechi ca lumea si pamantul si anume: banii. Ajunge la mana unui camatar si din cauza acestuia este ruinat si se si sinucide.

Impresionat dar si impietrit de drama familiei sale fiul bancherului jura sa se razbune pe toti raufacatorii in general si pe camatar in special. Insa exista un lucru foarte banal care ii da si lui de furca si anume: dragostea. Se indragosteste de fiica camatarului si asta ii pune niste destule piedici.

Il puteti vedea pe youtube, cel putin un episod din toate (nu stiu cate sunt).

Sanatate!

P.S Posterul este din varianta din 1963, mi-a placut mie mai mult cum arata. Ramaneti aproape ce sa zic, mai am si alte filme si serial din 1917 si nu numai.

Surse:

Pareri filme | Serial | Judex |1917
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *