The Lego Ninjago Movie | Septembrie 2017

The Lego Ninjago Movie

[otw_shortcode_dropcap label=”L” background_color_class=”otw-black-background” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color”][/otw_shortcode_dropcap]ego Ninjalaii asteapta sa ne loveasca grav! Mai avem insa de asteptat, in Romania cel putin o sa fie lansat filmul asta abia in septembrie, anul curent. E bine si asa.

Nu stiu de tine, insa pe lista mea va fi sigur filmul asta, desi nu am apucat sa vad inca nici Batman, varianta Lego. O sa-l vad insa cu siguranta.

Serios, filme cu lego?

Serios. Mie mi se par tari, par sa fie niste parodii ale filmelor normale sau ale filmelor de animatie. Pe langa asta… consider ca trebuie sa fie amuzante. Nu de alta dar care piesa de lego ar putea sa fie asa, sperietoare? Eu nu pot sa-mi imaginez vreuna.

Filmul de fata nu stiu daca este vreo continuare la ceva, pur si simplu eu cred ca este vorba despre varianta lego a serialului de animatie cu acelasi nume. Cum ziceam si mai sus, din trailer pare o parodie caterinca, sarcastica si ironica.

E genul de film unde nu exista eroi, ci fiecare e pe barba lui. Cand lumea e atacata de dragoni si alte nebunii, parca nu te mai simti asa altruist, este?

Am fost curios sa vad cum se face un astfel de film si am aflat ca se face evident pe pc, nu cu piese de lego la propiu. Cred ca se fac si niste piese de lego insa, ca modele.

Se incearca cumva si capturarea actorilor si introducerea lor in cadrul caracterelor din film, a personajelor reprezentate prin lego. Cum ziceam si mai sus, par foarte misto filmele astea, abia astept sa ma uit la ele.

Va las aici cu o bucatica de filmulet, ca sa vedeti cum se face un astfel de film.

The Lego Ninjago Movie | Septembrie 2017
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *