Pareri filme | Mame Rele | 2016

Salutare. Filmul de astazi se numeste „Bad moms„, in traducere „Mame Rele”. Este un film care a aparut in 2016 insa l-am ratat din pacate cand a aparut. Am vrut insa sa ma uit la el din mai multe motive, doua dintre ele sunt Mila Kunis si Christina Applegate. Cel putin a doua, e cam milf acum, insa cred ca toti baietii si-o aduc aminte pe frumoasa (ca sa nu zic altfel) Kelly din „Familia Bundy”.

Sinopsis „Mame Rele”

poster mame rele
sursa

Amy Mitchell, este mama a doi copii, are o fetita si un baietel, ambii de scoala generala. Se chinuie sa le faca pe toate, sa mearga la job si sa-i faca fata sefului ei adolescent si cretin, sotului care nu e departe de sef, copiilor etc. Colac peste pupaza mai are de infruntat si mamele de la scoala, conduse de malefica si perfecta Gwendoline. Ea si celelalte mame o cam dispretuiesc pe sarmana Amy fiindca nu ar fi o mama perfecta.

Amy isi face griji pentru toate chestiile astea sociale si incearca sa fie mama perfecta, angajata perfecta, sotia perfecta. La un moment dat insa, isi prind sotul facand anumite chestii si atunci se schimba toata viata ei. Devine mult mai relaxata si ea si este si in relatia cu copii si viata ei se schimba. Incepe sa traiasca din nou.

O confruntare cu Gwendoline insa ii da universul peste cap si totul, dar absolut totul in viata ei se duce organelui genital de suflet. Oare o sa-si revina?

Parerea mea despre „Mame Rele”

o mama creata si un copil cret
sursa: pexels.com

Mamelor din lumea toata… Mi-a placut filmul. Este o comedie draguta, destul de fresh (mie asa mi s-a parut), o comedie cu si despre mame. Insa nu e deloc boring, te poti uita si tu ca barbat. Mi-a placut ca transmite un mesaj tuturor parintilor, mai subtil sau mai direct dar nu numai parintilor ci tuturor. E greu sa fii parinte, e foarte greu! Cam asta trebuie inteles din film asta si inca ceva: si parintii au dreptul la viata si la fericire!

Va recomand sa va uitati, merita.

Spoiler alert! Daca sunteti cuminti si va uitati pana la final, o sa aveti acolo ocazia sa vedeti niste mame rele cu adevarat. Sunt interviuri cu actritele principale si mamele lor si povestesc chestii funny din copilaria lor. Sunt foarte misto, eu m-am amuzat copios, iar concluzia la care ajung e foarte interesanta.

Nu uitati sa va abonati la blog (dreapta sus) sau pe facebook, aici.

Pareri filme | Mame Rele | 2016
4.5 (90%) 2 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *