The Mummy Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers – Mumia

Salutare. Iar vorbim de un horror azi fara sa vreau, ce sa fac. E de fapt un horror-thriller si eu zic ca merge vazut in ciuda faptului ca e cu piticul de Tom Cruise pe care nu prea il suport. Pare insa un film interesant, cu siguranta o sa ma la The Mummy.

tyhe mummy 2017 poster film
sursa

Date tehnice The Mummy Trailer

The Mummy o sa apara in iunie 2017 si a fost regizat de Alex Kurtzman. A fost scris de Jon Spaihts si de Christopher McQuarie. Printre actori se regasesc Tom Cruise, Sofia Botella, Annabelle Wallis si Rusell Crowe.

Sinopsis

A.S Imi place sa fac sinopsisul la persoana I, din perspectiva personajului principal, mi se pare mai fun asa.

Esti un cercetator ce merge in desert impreuna cu alti cercetatori stiintifici si ceva armata. Acolo, undeva in subteran este descoperit mormantul unei printese egiptene, pe numele sau Ahmanet (nu, nu va grabiti sa va duceti telefoanele nu e genul acela de „Ahmanet”). In fine, dupa descoperire luam printesa cu tot cu sarcofag si incercam sa o ducem in USA (presupun, pentru studiu).

Dar incep sa apara problemele. Sarcofagul lui miss faraoanca arata deja ciudat, arata de parca ar avea cap de medusa, e intunecat si amenintator.

Next. In avion, incep problemele. Se aud zgomote ciudate, tot felul de pocnituri, paraituri si chestii din astea. Apoi, incep problemele si in cabina de pilotaj. Ajuns in cabina, ce se vede e super scary. Un mare nor de pasari, la propiu, aparute brusc se indreapta in mod direct spre parbriz gen. Asta face avionul sa se duca naiba inapoi pe pamant intr-o prabusire de zile mari.

Mai tarziu, se petrec si alte lucruri strange rau. Ca de obicei, o femeie e de vina pentru toate lucrurile astea. De data asta este vina lui Ahmanet care inainte sa moara se pare ca avusese o mostenire de primit sau asa ceva, mostenire ce cred ca era lumea. Acum, ca s-a trezit din morti, o vrea inapoi.

Daca o s-o si ia… o sa vedem impreuna.

Trailer aici:

The Mummy Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers – Mumia
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *