Pareri filme | One week – O saptamana | 1920

Salutare. Am revenit astazi cu un alt film, „One week” (O saptamana) se numeste el. Este un film ce si-a facut aparitia in 1920 si ce astazi ar putea fi considerat un scurt-metraj, pentru ca are doar 25 de minute. Este un film in care joaca celebrul comediant Buster Keaton. De fapt, este un film ce poarta cap-coada amprenta lui, pentru ca el a fost implicat si in regie si in scenariu si a mai si jucat.

print-screen 1920 movie one week

Sinopsis „One week”

Este un film amuzant, o comedie. Un cuplu de proaspat-casatoriti, primesc o casa din prefabricate de la un soi de super-market, echivalentul Ikea de astazi.

In teorie, casa poate fi asamblata intr-o singura saptamana. Dupa cum stim cu totii insa, teoria si practica nu prea se pupa.

Sunt insa pacaliti de un tanar domn, din intamplare rival ce din lipsa de ocupatie si frustrare le joaca o farsa urata si anume schimba un pic ordinea numerelor cutiilor. Astfel, planul de constructie e deja cam compromis.

Devine si mai urat insa cand cred ca au terminat de construit si vin invitatii, insa va las pe voi sa vedeti ce se intampla.

Puteti vedea filmul „One week” complet legal, mai jos.

 Referinte:

Pareri filme | One week – O saptamana | 1920
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *