Trailer: Operatiunea Cazinoul – 07.07.2017

Operatiunea Cazinoul

[otw_shortcode_dropcap label=”O” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color”][/otw_shortcode_dropcap]peratiunea Cazinoul┬á | The House

in regia lui Andrew Jay Cohen, cu Will Ferrell, Amy Poehler, Allison Tolman

„Operatiunea Cazinoul” este un film interesant, se anunta a fi o comedie tare. Sper, ca ar fi si cazul, nu prea-mi aduc aminte sa fi vazut „animale” de astea in ultimii ani. In fine, stim cu totii ca la americani educatia nu este deloc ieftina. Poate ideea e sa nu si-o permita oamenii? Ma rog, asta o fi, asta n-o fi cert este ca nu este ieftin.

Asta o afla si un cuplu de soti ce au o fata care a luat BAC-ul sa zicem si este pregatita pentru colegiu. Fata este acceptata la colegiu insa cei doi soti isi dau seama brusc ca sunt asemenea unor calugari in post: n-au cascaval! Eh, ce faci in cazul asta?

Nu aveau cum sa-i spuna fetii care e problema lor, ar fi dezamagit-o complet. Insa nici nu prea aveau variante, nu erau deloc atat de bogati. Mai de voie, mai de nevoie, cumva voit, cumva din intamplare si uite ca cei doi se trezesc dealeri de cazino.

Fac intr-un fel si organizeaza un cazino ilegal, undeva prin oras. Acolo spera sa aiba dublu-noroc, nici sa nu fie arestati de gabori, nici jefuiti si sa faca si bani. Triplu noroc de fapt.

Daca le iese sau nu combinatia, ramane sa vezi tu singurel sau singurica. Daca sunteti parinti si aveti copii, io zic sa va uitati, poate va ajuta pe viitor. ­čÖé

Sursa imagine: cinemagia.ro

Trailer: Operatiunea Cazinoul – 07.07.2017
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *