Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar | 26.05.2017

piratii din caraibe: razbunarea lui Salazar

Pac, pac, 2017 o sa le faca o bucurie fanilor francizei Piratii din Caraibe. Pe 26.05 (in Romania) va fi lansata a 5 parte a francizei, importat la nou sub numele complete: Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar.

Simpaticul Jack Sparrow aka Claudiu Vrabie se intoarce cu noi aventuri. De data asta, se pare ca atat el cat si ceilalti, adica zombii medievali alearga dupa sceptrul lui Poseidon.

Jack, pare sa fi ramas cam la fel, in timp ce adversarii sai insa, s-au intors mai mari, mai negri si mai rai ca niciodata.

Cine e Salazar?

N-am nici cea mai mica idee. Se pare ca a fost un capitan spaniol (dupa nume) cu care a colaborat si Jack Sparrow cand era tanar. Practic, Jack era cumva subalternul lui Salazar (sau ceva de genul) si intr-o batalie il cam lasa cu fundul in balta. Din „greseala”, domnul Jack se si tireaza cu una din navele lui Salazar si apoi il ajuta sa ajunga un pic pe la fundul apei.

Nu stiu exact din ce motiv, sau prin ce minune, insa pe Salazar il apuca spumele si se hotaraste sa nu moara. Nici el, nici echipajul lui, nici nava lor ciuruita nu se scufunda. Raman undeva intre starea de mort si viu si sunt plini de furie. Cred si eu ca esti nervos daca nu esti nici viu viu, nici mort mort.

Salazar insa nu prea vrea sa mearga la un psiholog, vrea sa vada ce e in capul lui Sparrow. La propiu. Evident, il considera vinovat pe nenorocit pentru problemele lui si atunci il cauta sa se razbune.

Treaba lui Sparrow, este sa se fereasca si de asemenea sa gaseasca si tridentul ala al lui Poseidon.

Pare un film foarte interesant, imi place trailerul si ma bucura ca va ajunge si pe la noi. Asa cum ziceam, o sa apara in Romania pe 26.05.2017, adus de Forum Film Romania.

Trailer mai jos si nu uitati sa va abonati la site (dreapta sus) daca v-a placut.

Sursa imagine: wikipedia.org

Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar | 26.05.2017
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *