Pareri filme | Praesidenten – Presedintele | 1919

Salutare. Astazi avansam un pic prin istoria filmului si discutam despre un film facut in 1919, conform IMDB. Filmul este de origine daneza si se numeste „Praesidenten – Presedintele”. Filmul este facut de un regizor foarte smecher si foarte cunoscut si anume Carl Theodor Dreyer. Filmul acesta este filmul lui de debut si a colaborat cu actori ca: Halvard Hoff si Olga Raphael Linden.

print-screen presedintele Praesidente(1919_film)
https://en.wikipedia.org

Filmul este unul complicat prin subiect, o drama ce merge in trecut. Este vorba despre un presedinte de tribunal, destul de rigid si foarte sigur pe el si pe munca lui. Este genul de persoana serioasa, corecta si cinstita cu toata lumea ce nu face rabat cand e vorba de justitie. Insa in curand se trezeste cu un caz in care o tanara este acuzata de prunucidere. Cand afla ca e de fapt fiica lui, lucrurile se complica mult pentru ca e nevoit sa ia o decizie foarte grea: isi salveaza fiica si ramane cu onoarea patata sau invers?

Voi ce ati alege?

Fiind facut in 1919, puteti vedea filmul fara probleme pe youtube sau pe alt site incarcat, legal. Este clar ca au expirat drepturile de autor pentru acest film.

print-screen praesidenten presedintele cu o femeie sexy

Pun link-ul mai jos inainte de asta insa, m-am tot zgait la poza de mai sus. Ma intriga. Numai mie mi se pare prea curajoasa pentru acea perioada?

Puteti vedea „Praesidenten – Presedintele” mai jos. Sanatate!

Pareri filme | Praesidenten – Presedintele | 1919
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *