(A) Si barbatii au nevoie de genti.

Eu nu eram un tip al gentilor, o sa incep cu asta. Eram un fan convins al rucsacelor cam de orice fel. Imi placeau mult, mi se pareau foarte ok. Fie ca vrei, fie ca nu, in ziua de azi si noi barbatii avem nevoie de un ceva in care sa ne caram chestiile.

Acum 20 de ani, barbatii nu cred ca aveau prea mult chestii de carat dar acum cam fiecare avem minim, un portofel, un telefon, o pereche de chei, un incarcator la telefon/baterie externa, guma de mestecat/pastile pentru respiratie etc. Unde sa indesi toate astea? In buzunare nu poti plus ca arata deloc bine daca le umfli asa, artificial.

Ca atare, ai automat nevoie de ceva in care sa-ti pui si sa-ti cari lucrurile. Cum ziceam mai sus, rucsacul merge, e ok. Dar’ ce te faci daca ai o intalnire sau daca jobul tau presupune un costum/o tinuta office? Nu poti sa apari cu rucsacul, arata aiurea.

Ramane asadar o singura varianta: genti de barbati.

Eu m-am oprit asupra acestui model, din urmatoarele considerente.

  • Pare o geanta solida
  • Imi place mult culoarea, cred ca se poate asorta cu absolut orice
  • Merge si la o tinuta casual si la una office
  • Este 100% din piele naturala
  • Este cu siguranta rezistenta

Si mai sunt si altele dar ma opresc aici. Este cu siguranta o geanta care ofera personalitate oricarui barbat, n-are cum sa fie altfel. Sa-ti mai zic ceva, o geanta de genul, confera si un plus de stil si demonstreaza ca ai suficient de multa incredere in tine. Plus clasa oferita de oricare produs italian cum este si cazul acestuia.

Mi se pare suficient de incapatoare pentru un barbat, de altfel  nu trebuie s-o luam pe urmele femeilor, nu? Trebuie sa ne asiguram ca ne ajuta sa ne transportam strictul necesar eventual niste medicamente si niste acte. Nu trebuie sa avem mai mult de atat, geanta trebuie sa fie un ajutor, nu o povara. Nu e sifonier sau debara ca sa indesi tu tot ce gasesti acolo pe sistem „las’ ca poate oi avea nevoie de ea”. Lasa.

Ca atare, trei compartimente interioare plus doua buzunare si inca un buzunar la spate, cu fermoar, cred ca sunt suficiente, pentru un barbat si pentru un barbat organizat.

De asemenea breteaua este reglabila si o poti purta comod pe umar avand mainile libere. De asta de exemplu nu-mi plac clasicele serviete, fiindca trebuie sa le porti in mana, la propiu. Mie-mi place sa am mainile libere, nu-mi place sa car ceva dupa mine la modul asta. Daca trebuie sa transport ceva, prefer sa car in spate.

La geanta asta imi mai place si stilul, army. Imi aduce aminte de vechile gentute ale soldatilor, cele in care-si pastrau munitia, grenadele, chestiile de genul chiar daca nu este vopsita in culori de camuflaj.

Sursa imagini: https://totuldinpiele.ro

(A) Si barbatii au nevoie de genti.
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *