The Autopsy of Jane Doe

Hei salut. N-am facut-o intentionat, insa sunt din nou nevoit sa va fac cunostinta cu niste filme horror. Ma rog, e vorba de un singur film insa vorbesc la plural ca sa dea mai bine. ­čÖé Glumesc, filmul se numeste „The Autopsy of Jane Doe” si o sa apara in decembrie 2016, peste vreo doua saptamani cred.

Date tehnice ‘The Autopsy of Jane Doe”

Filmul a fost regizat de Andre Ovredal, si scris de Ian B. Goldberg si Richard Naing. Este acelasi regizor care a fost responsabil si pentru Trollhunter sau The Tunnel. Are in distributie actori precum Emile Hirsch, Brian Cox sau Ophelia Lovibond.

Sinopsis „The Autopsy of Jane Doe”

Mai intai ar trebui sa intelegeti titlul filmului. Nu stiu cum ar fi tradus in romana, cine stie poate ceva gen „Maricica pleaca in Spania”, nu m-ar mira prea mult. Insa, in USA „John Doe” este denumirea data soldatilor necunoscuti. „Jane Doe” este doar varianta feminina a acestuia.

Ce sa zic incolo, nu prea sunt multe de specificat. Avem un legist si pe fiul acestuia care il ajuta. Ambii studiaza un cadravru proaspat adus, a unei persoane necunoscute de sex feminin. Incepe autopsia dar sunt chestii dubioase la mijloc. Mai intai, pare ca are ochii… gri si lipsiti de iris. Apoi, in gat are ceva ce seamana cu un soi de ata, sau chestii de genul.

In timpul autopsiei pare ca incepe sa-i curga sange din nas si tot asa. La un moment dat, juniorul gaseste o panza cu niste insemne. Incepe sa le studieze insa pare sa fie o idee proasta fiindca deoadata cam pocnesc si becuri si tot si dispare tatal lui cu tot cu cadavru.

Unde dispare? naiba stie, ramane de vazut.

Pare un film bun cu o poveste buna, de efect. Eu m-as uita la el fara probleme.

Trailer aici:

The Autopsy of Jane Doe
4 (80%) 2 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *