Film epic. Prins in capcana. 30.06.2017

The Beguiled - Prins in capcana

The Beguiled – Prins in capcana

in regia lui Sofia Coppola, cu Colin Farrel, Nicole Kidman

[otw_shortcode_dropcap label=”F” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color” square=”square”][/otw_shortcode_dropcap]ilmul o sa fie lansat in USA pe 30.06.2017. Numele sau original este The Beguiled, tradus de mine Prins in capcana. Este o a doua varianta a ecranizarii cartii A painted devil, scrisa de Thomas Cullinan. Prima data cartea a fost ecranizata in 1971, cand a fost creat un film cu acelasi nume.

Actiunea cred ca are loc undeva in perioada razboiului civil din USA, intre sudisti si cei din nord. Un soldat unionist, este ranit si ajunge la inamici. Acolo este descoperit de o fetita, o locatara a unei scoli pentru fete.

Descopera ca este un stabiliment in care locuiesc numai femei, de diferite varste. Idee foarte proasta de altfel, no offence. Experienta insa m-a invatat ca atunci cand sunt multe femei la un loc, e naspa.

Continuam insa povestea. Se trezeste asadar el singur in ditamai casa cu o gramada de femei in jurul lui. Este tratat si tratat ca un rege. Fiind ranit, femeile ii acorda ingrijirile medicale necesare. Insa abia facut bine, femeile isi doresc si chiar o fac si ii daruiesc domnului soldat mai mult de atat. Ii dau si alte ingrijiri.

Evident, asta nu pica bine celorlalte femei, fiindca fiecare si-l doreste. Soldatul baga astfel fara sa vrea (poate) zazanie intre ele si iata cum doamnele incep sa se certe pe domnul. Fericirea lui nu tine prea mult insa, se pare ca „dezbina si cucereste” n-a functionat asa minunat. Ca atare, intr-o buna zi, probabil cand erau in perioada aceea a lunii femeile il si taie de la portie si-l si inchid intr-o camera.

Na, fraiere!

Trecand peste ideile mele de mai sus, pare o drama foarte interesanta iar actorii principali par sa fi facut roluri foarte bine. Ramane sa vedem insa cand apare filmul.

Film epic. Prins in capcana. 30.06.2017
4 (80%) 2 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *