Pareri filme | Cavalerul Negru | 2008

Hei, salut. Am revenit la filmele din Top 250. Este unul dintre cele mai bune filme ever si cel mai probabil cel mai bun film cu super-eroi. In topul 250 IMDB a fost clasat pe locul 4 si are nota 8.9, nota uriasa zic eu. „The Dark Knight – Cavalerul Negru” intrat recent in vizorul meu, l-am vazut anul acesta, am luat o pauza lunga de la filme cu super-eroi. Hai sa vedem insa despre ce este vorba.

the dark knight Cavalerul Negru
sursa

Sinopsis The Dark Knight – Cavalerul Negru

Regia lui Christoper Nolan si prezenta unor oameni precum Christian Bale, Heath Ledger sau Aaron Eckart au dat un film bun, spre genial.

In fine, in celebrul deja Gotham se intampla iarasi niste chestii cam naspa. Jokerul isi face de cap fara probleme, nu-l poate nimeni opri. Exista un tanar procuror, Harvey Dent, care este energic, binevoitor si incearca sa tina raufacatorii in frau, insa mai greu de vazut daca si reuseste. Este casatorit cu o prietena din copilarie a lui Bruce Wayne, la randul ei implicata in lupta cu crima organizata.

Bruce a lipsit mult din oras, cam de cand au fost asasinati parintii sai. S-au schimbat multe de atunci, iar in oras crima organizata este la ea acasa. Stapanul orasului este Falcone, capul mafiei ce face cam ce vrea el. Are pe toata lumea la degetul mic, asasineaza, fura, santaseaza, tot tacamul.

Bruce, se intoarce plin de sechele si de temeri. Este anxios, este anti-social, etc. Are o groaza de probleme si isi mai face si altele. Ar vrea sa faca ceva pentru oras si sa-si protejeze prietena din copilarie insa este mai greu. La un moment dat insa, verifica arhiva corporatiei parintilor sai si ce gaseste acolo il face sa-si gaseasca drumul in viata.

Cumva incep sa se schimbe lucrurile in oras cand apare un justitiar ce face dreptate. Nu e nici el 100% corect sau legal, insa este foarte eficient. Distruge cam tot si-i pune cam pe toti la punct. Exista insa un Joker deosebit de malefic, deosebit de inventiv, deosebit de crud. Este un adversar pe masura pentru Batman si pentru toata structura ministerului de interne gen.

Va recomand sa-l vedeti, Cavalerul Negru, merita din plin. Sunt vreo doua ore de film bun, consistent, cu o poveste smechera, actiune, tot ce trebuie.

Trailer mai jos:

Pareri filme | Cavalerul Negru | 2008
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *