Trailer: Regele Arthur: Legenda Sabiei

King Arthur Legenda sabiei
doar unul singur avea forta sa scoata sabia din stanca

[otw_shortcode_dropcap label=”E” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color”][/otw_shortcode_dropcap]cineva care n-a auzit de celebra Masa Rotunda, de Sir Lancelot, de Lady Guinevere, de Merlin dar si de celebrul Rege Arthur? Eu zic ca nu, macar ca s-au facut destule filme pe tema asta. De obicei insa, filmele sau cartile respective vorbeau despre Sir Lancelot si despre Lady Guinevere, despre povestea lor de dragoste. Regele Arthur era in plan secund.

Uite ca s-a intors roata si de data asta regele Arthur este in prim-plan. Aflam de-a fir a par povestea sa, de unde a inceput si unde a ajuns. Tot aici aflam si povestea celebrei sale sabii. Este o sabie despre care circula mai multe legende. Una dintre ele, este ca era infipta intr-o mare stanca si n-a putut s-o scoata nimeni de acolo in afara de regele Arthur.

Regele Arthur: Legenda Sabiei, ar trebui sa fie un film frumos, de capa si spada pana la un punct. Sau, cel putin ar trebui sa fie o legenda transpusa in format cinematografic. Trailerul arata foarte bine, eu imi doresc sa vad filmul integral, nu cred ca voi fi dezamagit.

Filmul are premiera in Romania pe 19.05.2017, adica fix saptamana viitoare.

Sursa imagine: captura de ecran trailer youtube

Trailer: Regele Arthur: Legenda Sabiei
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *