Trailer: Wish Upon

Wish Upon

in regia lui John R. Leonetti, cu Joey King, Sherilyn Fenn, Shannon Purser

„Wish Upon” se numeste trailerul pe care vi-l prezint astazi. Nu prea stiu cum sa-l traduc, l-as traduce cu „Totul va fi bine”, avand in vedere ca se tot repeta propozitia asta la sfarsitul trailerului. Ar putea fi tradus si „Ai grija ce-ti doresti!”

Pana la un punct, filmul are un scenariu clasic sa-i zicem asa. Este vorba despre un liceu american, unde sunt diverse clase sociale. Ca de obicei, avem fetele smechere si rele, avem si fetele normale, avem si fraierele. Valabil si pentru baieti, insa filmul este despre fete.

Una dintre fete, cam terorizata, cam „bullyied” de celelalte are ganduri rele la adresa lor. Gaseste o cutie ciudata, ce pare veche si are o forma octogonica. Incepe s-o frece crezand ca e un duh acolo insa de fapt se pare ca este o cutie cu puteri magice. Poate indeplini niste dorinte, cel putin sapte, indiferente de cat de malefice sunt acestea.

Mai in gluma, mai in serios, adolescenta noastra isi doreste in primul rand ceva foarte sanatos: ca adversara sa sa putrezeasca de vie! Na, ce sa zic, la varsta aia e o dorinta normala probabil. Avem insa si o problema, si anume faptul ca dorinta i s-a implinit! Si s-a implinit si alta dorinta, cand a vrut sa faca rost de un tip pe care il placea si tot asa.

Cu ce cost insa i se indeplinesc dorintele, care e pretul? Vedeti voi daca va uitati la film.

Ma gandesc ca daca era un tip in locul ei, filmul era mult mai simplu. Adica, el isi dorea cu siguranta s-o aiba mare, adversarul s-o aiba mica, niste bani si niste femei. Si atata tot, nu se lasa cu varsare de sange, viermi, putrezit, boli si din astea.

Este cu siguranta insa un horror interesant, chiar daca nu cred ca reuseste sa faca asta prin suspans. Probabil s-a mizat doar pe curiozitate. In alta ordine de idei, mi se pare un horror muncitoresc sa zic asa, care nu exceleaza dar nici nu te face sa regreti ca l-ai vazut.

Trailer: Wish Upon
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *