Transformers: The Last Knight Official Trailer – Teaser (2017)

Salutare. Nu dati cu pietre sau ma rog cu suruburi. Astazi va prezint ultimul film din seria Transformers si anume: Transformers: The Last Knight Official Trailer , desi n-am vazut nici un film din aceasta serie. Insa o sa ma uit cu siguranta macar la acesta fiindca mi-a atras atentia. Subiectul imi este oricum cunoscut de pe la desenele animate si chestii de genul.

Transformers The Last Knight

Sinopsis Transformers: The Last Knight

Cred ca subiectul este relativ cunoscut tuturor cu robotii care se transforma in diverse obiecte „de uz casnic” si invers si din astea.

Faimosul, celebrul, smecherul si inteleptul Optimus Prime s-a tirat, nu stiu unde. Pamantul a ramas cumva la discretia oricui are chef sa-i faca o vizita. Si se gaseste cine. Incepe practic un razboi intre metal si oameni, intre uman si extratrestru. O rasa superioara din cam toate punctele de vedere ataca pamantul si si-l doreste.

Vor reusi oamenii sa-l apere? Ramane de vazut, pare insa in orice caz sa fie o lupta frumoasa, la care s-au inhamat si oameni ca Anthony Hopkins sau ca Mark Wahlberg.

Are un singur defect: apare abia in 2017, mai exact, in iunie 2017. Pana atunci trebuie sa ne inghitim saliva si sa gasim altceva la care sa ne uitam. Poate avem noroc, eu unul am cateva filme pe anul asta pe care din pacate le-am ratat. 🙂

Voi?

Sursa poster: wikipedia.org

Transformers: The Last Knight Official Trailer – Teaser (2017)
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *